Er zijn de laatste 30 dagen geen uitslagen
Uitslagen:

SC Stiens - BCV 0-0

SC Stiens - BCV 0-0

23-03-2019 SC Stiens – BCV  0-0 (0-0)
 
 
Op deze zaterdagmiddag stond voor koploper BCV de uitwedstrijd tegen middenmoter Stiens op het programma. De ploeg van BCV-trainer Jasper Bouma mocht een vervolg zien te geven aan de recente overwinningen tegen Nijland (0-3) en het onderaanstaande Wykels Hallum (2-1). De Burgumers hebben drie punten voorsprong op de nummer twee Leeuwarder Zwaluwen. Met nog acht speelrondes voor de boeg is dus nog alles mogelijk.


 
In Stiens eindigde de wedstrijd helaas met de stand, waarmee we ook begonnen aan het duel; 0-0 dus. De eerste minuten begonnen hoopvol voor BCV, en na een kwartier spelen was er een afstandschot van Romke Bos, dat net geen doel trof. Stiens slaagde er in om de verdediging gesloten te houden, om zelf met een counter zo nu en dan gevaarlijk te worden. Na een half uur spelen een aanval van de rood-witten waarbij de bal werd klaargelegd voor Yorn Sikkenk, maar zijn afstandschot trof de vuisten van Stiens-doelman Jelle Weultjes. Tien minuten voor rust behoedde BCV-keeper Arjen Tolman zijn ploeg voor een achterstand. In de slotminuut voor rust nog een grote kans voor Robert van der Laan na een voorzet van Merijn Feenstra, maar de inzet van Robert was een prooi voor de keeper. Ruststand 0-0.


 
Na rust lukte het BCV ook niet om de verdediging van Stiens te passeren. Wel zette de lijstaanvoerder steeds meer aan, met enkele hoekschoppen als gevolg. Doordat er hierdoor ruimte lag in de verdediging van BCV, kreeg het publiek ook nog enkele uitvallen van Stiens te zien. Zoals gezegd, gescoord werd er niet in deze wedstrijd, en met een puntendeling had met name de thuisclub het gewenste resultaat. Het zal duidelijk zijn dat BCV hier minder tevreden mee was, maar meer dan dat zat er deze middag niet in. Volgende week speelt BCV in Idskenhuizen de inhaalwedstrijd tegen het altijd lastige VVI. Hopelijk slagen onze jongens er dan wel weer in om de volle winst te pakken.
 
 
 
Opstelling BCV:
Arjen Tolman, Jacob Frimpong, Hendrik Elzinga, Roeland Rusticus ©, CP Pander, Merijn Feenstra (77. Ronald van der Heijden), Remco Bouius, Romke Bos, Robert van der Laan (61. Fedde Durk Kingma), Yorn Sikkenk, Harmen Vlietstra
 

S.C. Stiens 1 - BCV 1

Meer informatie
S.C. Stiens 1
NKQQ39Q
0 - 0
Uitslag
BCV 1
BBBB30Y
Officials: H. (Hans) Noppers || E. (Elle) van der Ploeg || W (Wiebe) Hietkamp ||
Accommodatie
Sportpark It Gryn
Ieleane 1
9051LP STIENS
058-2571290
Route
47%
Winst
thuis
40%
Winst
Uit
47%
Winst
thuis
40%
Winst
uit