Er zijn de laatste 30 dagen geen uitslagen
Uitslagen:

44e JCD toernooi

44e JCD toernooi

Op een woensdag na de training werd het plan geboren om als trainingsploeg mee te doen aan het bovengenoemde toernooi. Nadat onze trainer de wens om als oudere spelers, aangevuld met een paar stagelopers had ingediend, kregen we de kans om te laten zien waartoe wij in staat zijn.

Het begon met de voorbereiding. Deze was heel belangrijk, omdat er diverse voorzieningen aan vooraf gingen. Deze werd uitstekend uitgevoerd door P G.        Door het vele werk wat dit inhield kwam hij zelf bijna niet aan spelen toe. Om ergens in uit te blinken hadden wij onze outfit keurig voor elkaar, waarvoor nog dank aan degene die dit verstrekt hebben. Daarnaast had P G nog verantwoording voor het beheren van onze bezittingen. Er waren meerdere tassen, zo was er o.a. een financiële tas en een tas voor de brillen, kunstgebitten en andere medische hulpstukken.

Vol goede moed begonnen we aan het toernooi, maar al snel werd duidelijk dat de prijs voor best geklede team het hoogst haalbaar was. We werden een prooi van meedogenloze doelpuntmachines en snelheidsmonsters, waarbij elk schamel doelpuntje die wij maakten werd gekoesterd. We haalden helemaal niets, want de  nul punten hadden wij voor het toernooi al. Toch hebben we genoten van de deelname, en diegenen die meenden dat er iets te halen viel staan weer met beide benen op de grond.

De afsluiting in de kantine en de prijsuitreiking en de rede daarbij, die altijd weer op een speciale manier wordt verwoord door toernooi directeur J. Douma is een gebeuren die je niet mag missen.