BCV 1 - Wykels Hallum 1 | 2 - 1 BCV 2 - Heerenveense Boys 2 | 2 - 1
Uitslagen:

Voetbalplaatjesactie

Voetbalplaatjesactie

PLUS Wolters gaat samen met VV BBC dit najaar groot uitpakken met een unieke voetbalplaatjesactie. Voor het mogelijk maken van deze actie zullen aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen foto’s worden gemaakt van de spelers en per team een teamfoto. De data voor het maken van de foto’s zullen nader worden bepaald. U wordt hier nog van op de hoogte gebracht.
 
Omdat we rekening willen houden met de mening van alle leden en ons aan de nieuwe AVG-wetgeving moeten houden, dient u toestemming te geven voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het voetbalboek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moet een ouder/voogd dit doen. Hiervoor kunt u het bijgevoegde formulier downloaden en invullen voor akkoord. Let op: er zijn twee verschillende formulieren toegevoegd. Een formulier voor leden die achttien jaar en ouder zijn en een formulier voor de ouder/voogd. Per lid dient één formulier ingevuld te worden (niet meerdere leden op één formulier).

Verklaring tot 18 jaar voogd-vertegenwoordiger
Verklaring volwassenen 18 jaar en ouder

De formulieren moeten uiterlijk 31 augustus worden ingeleverd. Dit kunt u doen op de volgende inleverpunten:


PLUS Wolters
Markt 53
Burgum
 
Anita Vries
Tuorrebout 93
Burgum
 
Harmen Vlietstra
Kolfbaan 23
Burgum
 
Let wel: zonder handtekening komt u/uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.
 
Omdat het om een uniek voetbalboek gaat van onze eigen vereniging, verwachten we van iedereen zijn/haar volle medewerking. Alvast bedankt.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via werkgroepvvbbc@hotmail.com.
 
Met vriendelijke groet,
 
Werkgroep VV BBC