BCV 1 - Wykels Hallum 1 | 2 - 1 BCV 2 - Heerenveense Boys 2 | 2 - 1
Uitslagen:

Alle lijsttrekkers present tijdens sportdebat in Burgum

Alle lijsttrekkers present tijdens sportdebat in Burgum

BURGUM Alle lijsttrekkers van de politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing in Tytsjerksteradiel komen naar het sportdebat op 10 maart in Burgum. De organisatie van het debat is in handen van de voetbalclubs BCV en VV Bergum.
 
Aan de hand van stellingen en vragen van debatleider Eelke Lok geven de zeven lijsttrekkers hun visie op het belang van sport in de gemeente. Na het debat is er gelegenheid voor het publiek tot het stellen van vragen.
 
Het sportdebat wordt gehouden op zaterdagmiddag 10 maart  in de kantine van VV Bergum op Sportpark Koningsland en begint om 12.30 uur. Aansluitend staat de voetbalwedstrijd BCV-Broekster Boys op het programma. Het sportdebat is voor iedereen toegankelijk.
 
Met het organiseren van dit evenement  hopen VV Bergum en BCV bij te dragen aan het maatschappelijke debat over de rol van clubs én de gemeente om het sporten te stimuleren.
 
Wilt u weten hoe de politieke partijen denken over sport in Tytsjerksteradiel, kom dan op zaterdag 10 maart naar sportpark Koningsland, Burgemeester Bothenius Lohmanlaan 40C in Burgum. Het sportdebat begint om 12.30 uur en duurt tot 13.45 uur. Aansluitend neemt het eerste elftal van BCV het op tegen Broekster Boys.