Er zijn de laatste 30 dagen geen uitslagen
Uitslagen:

Henk Konings wordt hoofdtrainer toekomstige fusievereniging

Henk Konings wordt hoofdtrainer toekomstige fusievereniging

Wij zijn blij te kunnen meedelen dat Henk Konings de hoofdtrainer gaat worden voor de A-selectie van de toekomstige fusieclub per start van het seizoen 2019-2020.

Henk is een enthousiaste, gedreven trainer-coach met bijna 20 jaar ervaring als hoofdcoach. Hij is ambitieus , betrokken en communicatief sterk . Op basis van zijn vakkennis en positieve coaching heeft hij bewezen in staat te zijn spelers individueel tot een hoger niveau te laten groeien.

Uitgebreide en zorgvuldig procedure
Op initiatief van de gezamenlijke technische commissies is in nauwe samenwerking met de spelersraad van beide 1e selectie teams, een profielschets voor een nieuwe hoofdtrainer opgesteld.
Ook is er door diezelfde gezamenlijke spelersraad een lijst met namen van trainers aangedragen, die passen bij de vastgestelde profielschets.
 
Parallel aan dit traject hebben enkele trainers op eigen initiatief interesse getoond in de vacature van hoofdtrainer bij de nieuwe Burgumer fusieclub.
 
Met de naam van Henk Konings komt alles bij elkaar;
  1. Henk is door de spelers genoemd als een goede kandidaat;
  2. Henk past in het eerder opgesteld functieprofiel;
  3. Henk heeft op eigen initiatief interesse getoond in de vacature.
 
Het lijkt Henk een fantastische uitdaging om hoofdtrainer te zijn van de nieuwe fusievereniging en  als verbinder tussen diverse teams een positieve bijdrage te leveren aan een succesvolle nieuwe club, met veel voetbalplezier.
 
Wij zijn blij met deze aanstelling en hopen uiteraard op een mooie sportieve samenwerking  binnen de nieuwe fusieclub.
 
Namens de gezamenlijke besturen vv Bergum en BCV