Er zijn de laatste 30 dagen geen uitslagen
Uitslagen:

Nieuwe kantine en boxen voor fusieclub een stap dichterbij

Nieuwe kantine en boxen voor fusieclub een stap dichterbij

Voetbalverenigingen BCV en vv Bergum zijn als voetbalfusieclub samen met de gemeente en stuurgroep Westermar betrokken bij de plannen voor de bouw van een nieuwe sporthal in Burgum.

Deze week heeft de gemeente via onderstaand persbericht bekend gemaakt dat de gemeente Tytsjerksteradiel 'Alynia Architecten' uit Harlingen de opdracht heeft gegeven om samen met de gemeente en de gebruikers van de Westermar een ontwerp te maken van de nieuwe sporthal. Voor de voetbalfusieclub betekent dit dat onze wensen voor een nieuwe kantine en boxen meegenomen worden in het ontwerp en onderdeel zullen zijn van het plan. Een mooie stap dichterbij een nieuwe Westermar, waarin onze wensen worden vertaald in het ontwerp van de architect.

Afgelopen donderdag is er een eerste gezamenlijke kennismaking geweest met alle betrokken partijen; de gemeente, Antea (als projectleider),  vertegenwoordiging Stuurgroep Westermar, vertegenwoordiging voetbalverenigingen en de architect. In een plezierige, constructieve setting is er met een brede kijk op belangen van gebruikers en omgeving, samen gebrainstormd over de toekomst van het sportpark.

Als bestuur blijven we jullie op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Persbericht van de gemeente Tytsjerksteradiel: