Er zijn de laatste 30 dagen geen uitslagen
Uitslagen:

Oefenprogramma BCV 1

Oefenprogramma BCV 1

19-08-2017 Blauw Wit'34 - BCV 1-1 (0-1)
13. Romke Bos 0-1 (rust) 49. Bob Schepers 1-1

Op het veld van vv Roden werd deze zaterdagmiddag het trainingskamp van het Leeuwarder Blauw Wit'34 afgesloten met een oefenwedstrijd tegen BCV. De ploeg van BCV-hoofdtrainer Jasper Bouma trof daarmee een bekende tegenstander. Ondanks de vakantieperiode was de belangstelling onder de supporters van beide teams voor dit duel aanzienlijk. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd. Binnen het kwartier kwamen de Burgumers op voorsprong door een doelpunt van Romke Bos. Vlak voor rust had Blauw Wit'34 een grote kans op de gelijkmaker, maar de kopbal van Jaap Oostra ging via de vingertoppen van BCV-doelman Arjen Tolman en de lat het veld weer in, en dus geen goal.In de tweede helft was Blauw Wit'34 iets scherper uit de kleedkamer gekomen, want de gelijkmaker van Bob Schepers liet niet lang op zich wachten. De 1-1 stand stond na 90 minuten voetballen nog steeds op het denkbeeldige scorebord.
 

Op dinsdag 22 augustus a.s. speelt BCV op eigen veld een oefenwedstrijd tegen zondageersteklasser GAVC uit Grou, aanvang 20.00 uur.

Volgende week zaterdag (26 augustus a.s.) is BCV deelnemer aan het Casper de Robles-toernooi van Zeerobben in Harlingen.