BCV 1 - S.C. Stiens 1 | 2 - 0 BCV 2 - 't Fean'58 2 | 1 - 0
Uitslagen:

BCV, het zit er op!

BCV, het zit er op!

Het zit er inderdaad op. 27 november 2017, heb ik tijdens de najaarsledenvergadering afscheid genomen als voorzitter. Bijna 10 jaar heb ik meegedraaid in het bestuur van BCV, waarvan 9 jaar als voorzitter. Met groot genoegen kijk ik terug op de afgelopen 9 jaar. Tijdens mijn laatste optreden heb ik aangegeven dat ik veel werk moest verzetten voor onze vereniging, maar dat ik er ook bijzonder veel voor terug heb gekregen. Wij beleefden hoog- en dieptepunten, vele contacten en vele gesprekken heb ik met jullie mogen delen. Bijna 10 jaar BCV, ze waren het zondermeer waard!

Dank voor de prachtige periode bij BCV. Het gaat jullie goed en uiteraard zullen wij elkaar nog eens treffen op “Het Koningsland”.

Hartelijke groet,
Age.