BCV 1 - S.C. Stiens 1 | 2 - 0 BCV 2 - 't Fean'58 2 | 1 - 0
Uitslagen:

BCV en ONT naar doelpuntloos gelijkspel

BCV en ONT naar doelpuntloos gelijkspel

15-12-2017 ONT - BCV 0-0 (0-0)
-


In Opeinde stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen ONT op het programma. Het duel tegen de ploeg van ex-BCV-trainer Uilke Damstra, die BCV anderhalf jaar geleden na vier seizoenen verliet en nu bij ONT met zijn laatste club als hoofdtrainer bezig is. Aan het einde van het afgelopen seizoen is Damstra met ONT via de nacompetitie gepromoveerd naar de 2e klasse.Na de afgelasting van vorige week kwam BCV deze middag dus wel in actie, en het Burgumer publiek was in grote getale naar Opeinde gekomen.In de selectie van BCV-trainer Jasper Bouma ontbraken enkele (basis)spelers als gevolg van diverse omstandigheden. De thuisclub had zich ongetwijfeld een beter debuutjaar voorgesteld, ONT was namelijk met vijf punten uit tien duels hekkensluiter. BCV heeft de stijgende lijn de laatste weken duidelijk te pakken, staat inmiddels in de middenmoot, en winst zou zo vlak voor de winterstop een welkom Kerstgeschenk zijn.ONT-trainer Damstra had zijn ploeg echter uitstekend geïnstrueerd, de thuisclub wist het BCV lastig te maken. Beide ploegen kregen voor rust weinig kansen, al met al kreeg het publiek en de aanwezige heren van de pers een karige eerste helft voorgeschoteld. Na een kwartier spelen dook BCV-aanvoerder Cor de Jong bij de paal van de vijandelijke goal op, maar zijn inzet trof geen doel.Tien minuten voor rust besloot de opkomende Harmen Vlietstra de bal af te leggen op Fedde Durk Kingma, maar zijn schot verdween over de goal van ONT-doelman Bruinja. Met een 0-0 stand gingen we de rust in.In de tweede helft kreeg ONT na ruim een kwartier spelen een paar grote kansen. BCV-keeper Arjen Tolman tikte het afstandschot over zijn doel. Twintig minuten voor tijd keerde de doelman van ONT het afstandschot van BCV'er Harmen Vlietstra. BCV kreeg nog enkele hoekschoppen, de mee naar voren gekomen Cor de Jong kopte maar rakelings naast. In de resterende minuten werd niet meer gescoord, en zo eindigde dit duel zoals het begin, met een 0-0 stand.Meer foto's van dit duel in het foto-album.


Voor de winterstop staat er voor BCV nog één duel op het programma. Aanstaande woensdag speelt BCV op het kunstveld van Hardegarijp de bekerwedstrijd (tussenronde knock-out fase) tegen SC Berlikum. De wedstrijd tegen de zaterdag derdeklasser begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom.


Opstelling BCV:
Arjen Tolman, Roy van Houten, Cor de Jong, Hendrik Elzinga, Roeland Rusticus, Bauke Prins (72. Erwin van der Meulen), Raoul Dijkstra (55. Auke Schievink), Cor-Pieter Pander (55. Ronald van der Heijden), Paul Westra, Fedde Durk Kingma, Harmen Vlietstra
 

ONT 1 - BCV 1

Meer informatie
ONT 1
BBBD414
0 - 0
Uitslag
BCV 1
BBBB30Y
Officials: Afgeschermd || M.D. (Mélarno Daniël) Kraan || S. (Sietse) Douwsma || P.W.S. (Peter) Bakker ||
Accommodatie
Sportpark Douwekamp
Healwei 2 A
9218RH OPEINDE
0512-371956
Route
53%
Winst
thuis
39%
Winst
Uit
46%
Winst
thuis
39%
Winst
uit